Seymenli İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin » Atatürk ilkelerine gönülden bağlı ve onu gösterdiği yolda ilerleyen bir toplumsal yapının öncü gücü olmasını, » Çok yönlü, yaratıcı, akılcı düşünebilen, teknolojinin getirdiklerinden yararlanırken çevre bilincine dikkat eden bu konularda duyarlı davranabilen, » Kendini gerçekleştirme amacını taşıyan bireyler olmasını, » Çağdaşlığı ve uygarlığı yakalamış, bilim ve teknolojiyi yaratmış, sağlıklı, mutlu, demokratik, » Uyguladığı Egitim-Ögretim faaliyetleriyle sürekli gelişen teknoloji ve imkânlarını en etkin şekilde kullanabilen, eğitim stratejisiyle basariyi kucaklayan dinamik bir okul ortamında yetişmesini istiyoruz.

Misyon: Bizler Seymenli İlkokulu Çalışanları Olarak ; Her zaman göreve hazır öğretmenimiz, mezunlarımız, velilerimiz ile birlikte güç birliği yaparak, Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuzda bir atılım , bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak,İçin çalışmaktayız.

Başarılar: -

Saatler: 08.30 - 14.10
Isınma: Soba
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: özel öğretmen servisi
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

WEB - https://seymenli.meb.k12.tr

Adres - Seymenli Mahallesi, 130001 Nolu Sokak, No13

Öğretim Şekli :birleştirilmiş sınıf, normal öğretim

Yerleşim Yeri - 50 hane

Adres - Seymenli Mahallesi, 130001 Nolu Sokak, No13

Ulaşım sabah geliş, akşam gidiş şeklinde belediye otobüsü günde 1 sefer yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 45 km